Osteopatia on VALVIRAn valvoma terveydenhuollon hoitoala.

Tiedote 15.5.20

Jos haluat varata ajan, ota ensisijaisesti yhteyttä haluamaasi henkilöön puhelimitse tai sähköpostilla tarkempaa ohjeistusta varten. Toimimme ensisijaisesti viranomaismääräysten puitteissa koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Voit myös tarkistaa nettivarauksesta mikäli, sinne on voitu jo avata aikoja: varaaheti.fi/terapiaarte

Yritys toimii osoitteessa Aleksanterinkatu 9, 15110 Lahti. Käynti sisäpihalta (Kt. kartta).
Katso yhteystietomme tästä.

Päivi, Tiina ja PetriOlen toiminut terveydenhoitoalalla vuodesta 1978. Yli 20 vuotta fysioterapeuttina työskenneltyäni halusin löytää jonkin kokonaisvaltaisemman lähestymistavan erilaisiin kehon toimintahäiriöihin. Monien sattumien kautta 1996 ajauduin osteopatiakoulutukseen joka sitten osoittautui vastaavan juuri niihin odotuksiin ja toiveisiin joita olin ajatellut. Myös asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä osteopaattisen hoidon tuomaan apuun. Tule sinäkin tutustumaan osteopaattiseen hoitoon.

Jatkuva kouluttautuminen on meille tärkeää ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, jolloin asiakkaat saavat myös hoidosta parhaan hyödyn.

Päivi Laine-Tuomi

Palvelemme Tuomitalon sisäpihalla

Yritys toimii osoitteessa Aleksanterinkatu 9, 15110 Lahti. Käynti sisäpihalta (Kt. kartta). Toimimme yhteistyössä Arte-lääkärit -lääkärikeskuksen kanssa.

Varaa aika netissä: varaaheti.fi/terpiaarte

Huom! Vain osa ajoistamme on varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Akuutissa tilanteessa tai vauvan/pienen lapsen hoidon kyseessä ollessa, soita, niin saat ajan mahdollisimman nopeasti.